Goran Hiller

Ispovijest zarobljenika

70,00 HRK s PDV-om Dostava: 3 do 5 radnih dana

ISBN: 978-953-58999-3-8

Nakladnik: Vilimbook d.o.o., Vukovina

Godina izdavanja: 2018.

Uvez: meki

Br. stranica: 164

Količina:

O knjizi:

Riječi autora:

"Dragi prijatelji, predstavljam Vam knjigu Gorana Hillera koja je ovih dana tiskana. Kroz „Vilimbook“ želim promovirati i podržavati duhovne i domoljubne vrijednosti. Knjiga „Ispovijest zarobljenika“ vrijedan je uradak koji snažno svjedoči i čvrsto povezuje te vrijednosti, a koje pripadaju identitetu našeg naroda – ljubav prema Bogu i domovini Hrvatskoj.

Posebno mi je drago jer je ova knjiga, osim povijesnog svjedočanstva jednog vremena za naš hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, nevjerojatno svjedočanstvo Božje ljubavi, milosrđa i providnosti. U ovoj knjizi je toliko opisanih situacija koje se nikako nisu mogle dogoditi slučajno ili samo ljudskom intervencijom. Gotovo u svemu što se događalo je vidljiva i očita Božja prisutnost u autorovoj kalvariji.

Način na koji je ova knjiga pisana je u svemu prihvatljiva za svakoga čovjeka. U njoj nećemo naći ni najmanji oblik mržnje. Knjiga „Ispovijest zarobljenika“ je za mene, kao kršćanina i čovjeka, prihvatljiva te ju doživljavam kao duhovno i obogaćujuće životno štivo."