Dulčić, Želimir; Kružić, Dejan; Bakotić, Danica; Bulog, Ivana; Glamuzina, Mia; Klepić, Zdenko; Lovrinčević, Marina; Ostojić Mihić, Andrijana

Obiteljsko poduzetništvo

250,00 HRK s PDV-om Dostava: 3 do 5 radnih dana

ISBN: 9789958160516

Nakladnik: Sveučilište u Mostaru, Ekonomski fakultet

Godina izdavanja: 2016.

Uvez: meki

Br. stranica: 411

Količina:

O knjizi:

Da bi se pristupilo svijetu obiteljskog poduzetništva i izborila, za one koji to žele, propusnica za poduzetničku budućnost, osim dara prirode i na njemu temeljnog poduzetničkog refleksa i željenosti obitelji za uključenost u poslovanje, potrebno je i znanje kako poduzetničku prigodu implementirati u poduzetničku praksu obiteljskog poduzeća. Uspjeh obiteljskog poduzetništva bit će određen, osim nužne inovativnosti obiteljskog proizvoda ili usluge, i kvalitetom odlučivanja i upravljanja, kao i korporativnim obiteljskim poduzetništvom koje ima za zadatak daljnji razvoj obiteljskog poslovanja kao i njegove održivosti na dugi rok.

Različitost ciljeva obitelji i ciljeva obiteljskog poslovanja pred aktere postavlja ključno pitanje – kako uspješno realizirati obiteljski poduzetnički pothvat i upravljati obiteljskim poduzećem i, u isto vrijeme, održati sretnu obitelj? Knjiga nastoji pružiti odgovor na to pitanje.