uredila Ivana Galić Laslović

Tjestenina

69,00 HRK s PDV-om Dostava: 3 do 5 radnih dana

ISBN: 953-6748-83-5

Godina izdavanja: 2006.

Uvez: meki

Br. stranica: 442

Knjiga trenutno nije dostupna.

O knjizi:

Enciklopedija svjetske kuhinje zanimljivo je i korisno štivo pri otkrivanju raznih maštovitih recepata... Svaka kuharica iz kolekcije upotpunjena je stručnim savjetima i malom školom kuhanja, pregledom namirnica i pribora koji je nužan za pripravu pojedinih jela. Ilustracije vas, korak po korak, vode kroz pripremu i posluživnaje pojedinog jela, od nasloženijih do najpopularnijih. Jedno je sigurno, kuhanje je u modi! Podrijetlo tjestenine smiješta se u davnu prošlost. Još su i Rimljani os samljevene mješavine pšenice i vode pripremali pogače koja se kasnije pekla u užarenom kamenu, rezala na duguljaste komade i dodavala juhi od povrća ili varivu. Ova knjiga vam pruža bogatstvo recepata za tijesto i tjestenine koje će obogatiti vaš stol.