uredila Ivana Galić Laslović

Povrće i prilozi

69,00 HRK s PDV-om Dostava: 3 do 5 radnih dana

ISBN: 978-953674891-4

Godina izdavanja: 2006.

Uvez: meki

Br. stranica: 447

Knjiga trenutno nije dostupna.

O knjizi:

Enciklopedija svjetske kuhinje zanimljivo je i korisno štivo pri otkrivanju raznih maštovitih recepata... Svaka kuharica iz kolekcije upotpunjena je stručnim savjetima i malom školom kuhanja, pregledom namirnica i pribora koji je nužan za pripravu pojedinih jela. Ilustracije vas, korak po korak, vode kroz pripremu i posluživnaje pojedinog jela, od nasloženijih do najpopularnijih. Jedno je sigurno, kuhanje je u modi! Povrće je jedna od prvih namirnica u ljudskoj prehrani, a posljednih su godina liječnici, dijetetičari i nutricionisti otkrili blagtvorno djelovanje povrća na ljudski organizam te ga sve čašće preporučuju za svakodenvno konzumiranje. U ovoj knjizi prikupljene su različite pripreme jela na bazi povrće – od klasičnog priloga glavnim jelima od ribe ili mesa, kao na primjer krumpiri u pećnici, ratatuia od povrća ili kremasti pire (od krumpira, mrkve, tikvica), pa sve do sadržajnih jela poput salate od mahuna, tunjevine i rajčice, račića i šparoga na salatu.