uredila Ivana Galić Laslović

Kineska, japanska, korejska, kambodžanska i vijetnamska kuhinja

69,00 HRK s PDV-om Dostava: 3 do 5 radnih dana

ISBN: 978-953674896-9

Godina izdavanja: 2007.

Uvez: meki

Br. stranica: 447

Knjiga trenutno nije dostupna.

O knjizi:

Enciklopedija svjetske kuhinje zanimljivo je i korisno štivo pri otkrivanju raznih maštovitih recepata... Svaka kuharica iz kolekcije upotpunjena je stručnim savjetima i malom školom kuhanja, pregledom namirnica i pribora koji je nužan za pripravu pojedinih jela. Ilustracije vas, korak po korak, vode kroz pripremu i posluživnaje pojedinog jela, od nasloženijih do najpopularnijih. Jedno je sigurno, kuhanje je u modi! Neka se tračak egzotike istočnih zemalja osjeti i u vašem domu. S Enciklopedijom svjetske kuhinje naučit ćete radit neka od najukusnijih jela iz kineske, japanske, korejske, kambodžanske i vijetnamske kuhinje. Ova stoljetna i ljekovita, gastronomska tradicija vašu obitelj i vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.